Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Inloopspreekuur in Heemstra State

Vanaf september 2018 is er wekelijks een inloopspreekuur in dienstencentrum Heemstra State in Oentsjerk. Het inloopspreekuur helpt inwoners uit de Trynwâlden met vragen over zorg en ondersteuning.

"Met het inloopspreekuur willen we de inwoners uit de Trynwâlden de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier hun vragen te stellen", vertelt Rika de Jong van Tirza Trynwâlden. "Dit kunnen vragen zijn over thuiszorg, maar bijvoorbeeld ook over het aanvragen van huishoudelijk hulp. De medewerkers van het inloopspreekuur kennen de mogelijkheden op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn goed en kunnen gelijk doorverwijzen voor zorg thuis of op locatie. Bovendien adviseren ze graag hoe mensen zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen."

Het inloopspreekuur vindt iedere dinsdagochtend plaats van 10.00 - 11.30 uur in het dienstencentrum aan de Frisiastate 23 in Oentsjerk. Aanmelden is niet nodig. Het inloopspreekuur is een gezamenlijk initiatief van Dorpenteam Oenkerk, Tirza Trynwâlden, zorgorganisatie Patyna en NAH Zorg.