Mei elkoar!

Inspirerende muziekmiddag in Frittemahof

dinsdag 25 juni 2019

Ongeveer 100 medewerkers en andere belangstellenden waren maandag 24 juni aanwezig op de 'Kracht van Muziek' middag in Frittemahof. Deze middag was door Patyna georganiseerd om alle kennis en ervaring op muziekgebied met elkaar te delen.

De bezoekers konden kiezen uit verschillende workshops, zoals rolstoeldansen, werken met klankschalen en belevingsconcerten. De meeste workshops werden gegeven door medewerkers van Patyna. De pauze-markt stond in het teken van uitwisseling van verhalen en demonstraties. Verschillende medewerkers van Patyna vertelden wat zij doen op het gebied van muziek.

Eén van de bezoekers vertelt: "Het was een waardevolle middag. Met alle voorbeelden, die ik vanmiddag heb gezien, kan ik in mijn locatie verder." Een andere reactie: "Klankschalen, trommels en piano. Een kleine greep van alle instrumenten. Maar daar ging het vandaag niet om. Ik stap met een heel warm gevoel naar buiten door alle voorbeelden, die ik heb gezien. Dat we dit allemaal zelf in huis hebben is heel bijzonder."