Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Meer dan 300 tablets en 450 meter snoer!

woensdag 21 juni 2017

Onze ICT’ers zijn de afgelopen maanden heel druk in de weer geweest met de inrichting van het ICT-netwerk voor Thuiszorg Patyna.

Zo is er een netwerk gebouwd, zijn applicaties gekoppeld, is er een declaratieplatform ingericht, zijn switches en routers opnieuw ingesteld en zijn de veiligheidsmaatregelen m.b.t. de cybersecurity genomen.

300 tablets!
Maar bovenal, zijn in 10 weken tijd bijna 300 tablets voor de verpleegkundigen van Thuiszorg Patyna gebruiksklaar afgeleverd. Dit houdt in uitpakken, opladen, gebruikssoftware installeren, beheers software installeren, testen, registreren, opnieuw inpakken en afleveren bij een wijkservice team.

Ruim 450 meter snoer
Om een idee te geven, 150 kg aan tablets, 300 sets software, ruim 450 meter snoer en honderden stuks aan verpakkingsmaterialen zijn hiertoe door de handen van de ICT’ers gegaan. En dit niet één keer maar twee per gebruiker omdat binnenkort op aangeven van de leverancier van de software voor de Thuiszorg, er aanvullende apps’ geïnstalleerd moeten worden. Gelijktijdig met de installatie van deze apps’ voorziet ICT de tablets dan gelijk van beschermende hoesjes met een uitklikbaar toetsen bord.  Een hele klus voor systeembeheerder Bryan en zijn collega’s Tom, Justin en stagiaire Jelger.

Einde in zicht!
Met het einde in zicht en het laatste tablet uit de laatste box opgepakt, zijn wij als ICT blij dat de klus er bijna op zit en hopen dat de collega’s van Thuiszorg Patyna ongestoord kunnen werken met hun apparatuur.