Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Gemeentehuis Wommels

Het voormalige gemeentehuis in Wommels wordt verbouwd tot appartementencomplex voor senioren. Er komen 18 appartementen en een 'dorpskamer' voor ‘moetsje en ferdivedaasje’.

De appartementen variëren in grootte. Het merendeel van de appartementen heeft twee slaapkamers, enkele appartementen hebben één slaapkamer. De appartementen hebben een balkon of een zogenaamd Frans balkon. Voor vier appartementen is huursubsidie mogelijk.

Hoe de dorpskamer precies vorm zal krijgen, willen we de komende tijd - samen met het dorp - onderzoeken en uitwerken.

Wonen met een plus

In het appartementencomplex bieden we wonen met een plus. De nieuwe bewoners huren niet alleen een appartement, ze kunnen ook rekenen op ondersteuning. Een paar uurtjes per week is er een gastvrouw aanwezig voor passend advies voor wanneer het nodig is.

Tekeningen

Bekijk hieronder de voorlopige tekeningen. Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend in verband met verder uitwerking:

Klik hier voor het prijsoverzicht van de appartementen.

Planning

De verbouw is inmiddels begonnen. De voorlopige planning is dat het appartementencomplex eind 2020 in gebruik genomen kan worden.

Contact

Wilt u meer weten over het nieuwe appartementencomplex? Of wilt u zich inschrijven? Neem dan contact met ons op via 0515 - 853853 of vul het inschrijfformulier in. Wilt u liever een informatiepakket thuis gestuurd krijgen? Dat kan ook. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.