Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Gemeentehuis Wommels

Het voormalige gemeentehuis in Wommels wordt verbouwd tot appartementencomplex voor senioren. Er komen 18 appartementen en een 'dorpskamer' voor ontmoeting en welzijnsactiviteiten.

De appartementen variëren in grootte. Het merendeel van de appartementen heeft twee slaapkamers, enkele appartementen hebben één slaapkamer. De appartementen hebben een balkon of een zogenaamd Frans balkon.

Het doel van de dorpskamer is om samen met de bewoners van de appartementen én de inwoners van Wommels een plaats te creëren voor ontmoeting en activiteiten.

Wonen met een plus

Met deze nieuw te ontwikkelen appartementen wil Patyna een veilige woonvorm bieden aan ouderen in de regio. De bewoners huren niet alleen een appartement, ook is er een paar uurtjes per week een gastvrouw als helpende hand in de buurt wanneer dat nodig is.

Plattegronden

Bekijk hieronder de voorlopige plattegronden:

Klik hier voor het prijsoverzicht van de appartementen.

Planning

De voorlopige planning is dat er begin 2020 gestart kan worden met de verbouw, zodat het nieuwe appartementencomplex eind 2020 in gebruik kan worden genomen.

Contact

Wilt u meer weten over het nieuwe appartementencomplex? Of wilt u zich inschrijven? Neem dan contact met ons op via 0515 - 853853 of vul het inschrijfformulier in. Wilt u liever een informatiepakket thuis gestuurd krijgen? Dat kan ook. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.