Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Nieuwbouw Finke

De Finke in Koudum wordt de komende jaren volledig vernieuwd. Samen met het dorp bouwen we een toekomstbestendige Finke.

De nieuwbouw zal niet uit één gebouw bestaan, maar een 'wijk' worden van meerdere gebouwen. Deze opzet zorgt ervoor dat de Finke er niet uit zal zien als een zorgcomplex, maar als een reguliere wijk in Koudum. Centraal middelpunt wordt de KAS, een multifunctioneel gebouw voor eerstelijns behandelaren, dagopvang, een sociaal café, biljarten en kantoren.

Er worden 40 appartementen gerealiseerd voor cliënten, die zware zorg nodig hebben. Ook Talant krijgt een plekje. Er komen 24 appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast komen er zelfstandige wooneenheden, geschikt voor (thuis)zorg.

Planning

Het plan zal in fases worden gebouwd, zodat de huidige bewoners op het terrein van de Finke kunnen blijven wonen. Als eerste zal de nieuwbouw gerealiseerd worden, zodat de huidige bewoners hier naartoe kunnen verhuizen. Na de verhuizing kan er gesloopt worden en kan het laatste deel nieuw worden gebouwd.

Contact

Wilt u meer weten over de nieuwbouw van de Finke? Neemt u dan contact met ons op via 0515-853853.