Mei elkoar!

Open dag bij Zorgboerderij BoerenBlij

vrijdag 30 augustus 2019

Op zondag 8 september a.s. zet Zorgboerderij BoerenBlij in Haskerhorne de staldeuren wagenwijd open voor de jaarlijkse open dag. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De open dag begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. 

Tijdens de open dag kunnen belangstellenden kennismaken met de actieve dagbesteding op de zorgboerderij. Zes dagen per week genieten ouderen uit de regio hier van de geuren en kleuren van het platteland. Ze hebben de ziekte van Alzheimer, dementie, Parkinson en andere niet aangeboren hersenletsel of lichamelijke aan­doeningen. Het doel van de dagbesteding is een fijne actieve dag, met de focus op wat nog wel kan, zodat thuis blijven wonen mogelijk is. Voor de partner of mantelzorger is de dagbesteding een fijne verlichting.

Kom gezellig langs op zondag 8 september. Geniet van livemuziek, speel een spelletje boerengolf of jeu de boules en werp ondertussen een blik op het erf en de verschillende dieren, die BoerenBlij rijk is. Voor de liefhebbers is er een heerlijk ijsje.