Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Revalideren bij Patyna

Heeft u een ongeluk, een beroerte of een operatie gehad? En is een tijdelijke revalidatieperiode nodig? Dan kunt u terecht bij Patyna. Wij bieden revalidatiezorg in Bolsward, Joure en Sneek, waar u onder professionele begeleiding kunt revalideren.

Tijdens uw verblijf leren wij u hoe u het beste om kunt gaan met uw lichamelijke beperking. Dit doen wij via individuele therapie. Het doel van de revalidatie is om zo snel mogelijk weer terug te keren naar huis.

Uw behandeling wordt geleid door een specialist ouderengeneeskunde. Deze specialist werkt samen met het behandelteam. Door deze samenwerking kunnen wij een behandelplan op maat maken. Revalideren is hard werken. Maar u hoeft het niet alleen te doen. Wij staan voor u klaar.

Zorg na uw ontslag

Als uw revalidatieproces succesvol verloopt, kunt u op een gegeven moment weer terugkeren naar huis. Ook na uw ontslag helpt Patyna. Als het nodig is, kunt u uw therapie bij ons voortzetten in de vorm van dagbehandeling of poliklinische behandeling. Hierbij kunt u denken aan fysiotherapie, ergotherapie of logopedie. Meestal gebeurt dat in de oefenruimtes binnen onze behandelcentra. Behandeling aan huis is ook mogelijk. Heeft u thuiszorg nodig, dan regelen wij dat.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze zorgbemiddelaars via 0515 - 853 845 of zorgbemiddeling@patyna.nl.