Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Tijdelijk verblijf

Soms kunt u tijdelijk niet (zelfstandig) thuis wonen. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of het tijdelijk wegvallen van uw mantelzorger. Bij Patyna kunt u dan een bepaalde periode verblijven.

U verblijft in een compleet ingericht appartement met eigen badkamer. Als u dat wilt, dan kunt u meedoen aan de activiteiten in het woonzorgcentrum en gebruik maken van de faciliteiten, zoals het restaurant. Met een druk op de knop kunt u terugvallen op ons zorgteam. Zij ondersteunen u waar nodig.

Eerstelijnsverblijf (ELV)

Wanneer u na een ziekenhuisopname nog niet terug kunt naar huis, dan kunt u in aanmerking komen voor een eerstelijnsverblijf of kortdurend verblijf. Voor het verblijf heeft u een indicatie nodig.

Herstelarrangement

Het herstelarrangement is een particulier arrangement. We nemen eerst uw zorgbehoefte met u door en stellen dan het arrangement samen. De kosten van het arrangement zijn afhankelijk van uw zorgbehoefte en uw wensen. Een gedeelte wordt voor u betaald door uw zorgverzekeraar.

Respijtzorg

Door vakantie of ziekte kan de zorg door uw mantelzorger wegvallen. Daarnaast kan het voor een mantelzorger fijn zijn om even op adem te komen. Voor deze zorg (respijtzorg) heeft u een indicatie nodig.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze zorgbemiddelaars via 0515 - 853 845 of zorgbemiddeling@patyna.nl.