Servicewoning

U wilt graag zelfstandig blijven wonen, maar ook graag goede zorg in de buurt hebben voor als het nodig mocht zijn. Dan is een servicewoning misschien iets voor u. U woont zelfstandig in een huurwoning, maar kunt altijd terugvallen op het zorgteam van Patyna. Dit team biedt zorg, ondersteuning en begeleiding en staat 24 uur per dag voor u klaar.

De servicewoningen maken onderdeel uit van een wooncomplex en worden verhuurd door een woningcorporatie. Wonen in een servicewoning betekent genieten van vele gemakken. Naast de zorg kunt u ook een beroep doen op onze andere diensten, zoals de maaltijdservice, de hulp in de huishouding en personenalarmering. In het wooncomplex zelf zijn soms ook faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals een bibliotheek of een restaurant.

Zorg nodig?
Mocht u in de toekomst zorg nodig hebben, dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Hiervoor heeft u een indicatie ('toegangsbewijs') van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig. Indien u gebruik wilt maken van zorg, dan kunt u terecht bij de wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige is te bereiken via de receptie van het woonzorgcentrum bij u in de buurt.

Contact
Wilt u meer weten over de servicewoningen? Onze klantadviseurs beantwoorden graag uw vragen of helpen u op weg met het regelwerk van uw aanvraag. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 0515 - 853 849 of klantadviseur@patyna.nl. Ook een huisbezoek is mogelijk.

De servicewoningen van Patyna op een rij: