Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Dagbesteding

U woont zelfstandig en u vindt het moeilijk om de dag door te komen. Of u mist de sociale contacten met leeftijdsgenoten. Dagbesteding kan dan een uitkomst zijn. Een huiselijke plek waar u één of meerdere dagdelen per week terecht kunt.

Bij de dagbesteding kunt u samen met andere mensen aan verschillende activiteiten deelnemen, zoals gezamenlijk koffie drinken en warm eten, met elkaar een spel spelen of gewoon een praatje maken. Onze zorgmedewerkers zijn aanwezig om u te begeleiden en te verzorgen als dat nodig is. Ook voor uw partner of mantelzorger kan de dagbesteding tijdelijk een fijne verlichting zijn.

Meer informatie

Voor de dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Dagbesteding wordt namelijk gefinancierd door de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Wij kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een indicatie. Belt u met één van onze zorgconsulenten via 0515 - 853 845. Zij verbinden u graag door. Wilt u weten welke locaties dagbesteding bieden? Ook hiervoor kunt u terecht bij onze zorgconsulenten.

Bekijk het filmpje over dagbehandeling en dagbesteding in Bloemkamp:

IFrame


Dagbesteding