Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Dagbesteding

U woont zelfstandig en u vindt het moeilijk om de dag door te komen. Of u mist de sociale contacten met leeftijdsgenoten. Dagbesteding kan dan een uitkomst zijn. Een huiselijke plek waar u één of meerdere dagdelen per week terecht kunt.

Bij de dagbesteding kunt u samen met andere mensen aan verschillende activiteiten deelnemen, zoals gezamenlijk koffie drinken en warm eten, met elkaar een spel spelen of gewoon een praatje maken. Onze zorgmedewerkers zijn aanwezig om u te begeleiden en te verzorgen als dat nodig is. Ook voor uw partner of mantelzorger kan de dagbesteding tijdelijk een fijne verlichting zijn.

Meer informatie

Voor de dagbesteding heeft een indicatie nodig. Dagbesteding wordt namelijk gefinancierd door de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Wij kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een indicatie. Belt u met één van onze zorgconsulenten via 0515 - 853 845. Zij verbinden u graag door. Wilt u weten welke locaties dagbesteding bieden? Ook hiervoor kunt u terecht bij onze zorgconsulenten.