Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Wasservice

Bent u ouder dan 65 jaar en woont u in één van onze appartementencomplexen dichtbij een woonzorgcentrum van Patyna? Dan kunt u voor het wassen, drogen, strijken en opvouwen van uw wasgoed gebruik maken van onze wasservice.

Wij reinigen linnengoed, beddengoed en boven- en onderkleding. Een deel van het wasgoed wassen wij in onze eigen vestigingen, het andere deel besteden wij uit. U kunt uw wasgoed vijf dagen per week inleveren bij één van onze woonzorgcentra. U bepaalt dus zelf hoe vaak u gebruik maakt van de wasservice. U moet uw was wel altijd zelf (laten) halen en brengen.

Wij kunnen uw wasgoed alleen verzorgen wanneer u naammerkjes in uw kleding heeft. Dit kunnen wij voor u regelen. Wij brengen hiervoor wel een bescheiden bijdrage in rekening. De kosten voor de wasservice zijn afhankelijk van het wasgoed dat u laat reinigen. Voor sommige spullen betaalt u per stuk, soms berekenen we de prijs per kilogram. U kunt uw kleding ook laten stomen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze service? Of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neemt u dan contact op met één van onze locaties.

Wasservice