Mei elkoar!

De Zorg Goed Voor Jezelf Baan

Op zoek naar een toffe bijbaan die helemaal bij jou past? Een bijbaan waar jij lekker verdiend, plezier maakt en ook iets betekent voor de samenleving?

Check! Die hebben wij voor jou. Bij ons ga jij helemaal los met de zorg en het welzijn van ouderen in Friesland, want wat is er leuker dan een bijbaan waarbij jij goed voor jezelf en anderen zorgt?

Bij Patyna kun jij gelijk aan de slag als woonondersteuner of facilitair medewerker. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende bijbanen, dus samen zoeken we naar iets wat echt bij jou past.

Al ervaring in de zorg? Dan kan jij ons goed helpen als zorgondersteuner of verpleegkundige. Of wil je een korte periode helpen? Dan kun je solliciteren voor vakantiewerk.

Zorgen voor jezelf doe je in de buurt

Gelijk aan de slag en dat ook nog eens in jouw eigen wijk of buurt? Dat kan! Patyna is nooit ver weg, met meer dan 25 locaties en ondersteuning bij ouderen aan huis is er altijd een locatie dicht bij jou. Dus woon jij in onze zorg-gemeentes: Súdwest-Fryslân, Leeuwarden, De Fryske Marren, Waadhoeke en Tytsjerksteradiel? Top! Kom snel een kijkje nemen in de zorgplek bij jou om de hoek.

Zorgen voor jezelf met een lekker salaris

Bij ons verdien je goed. Jij doet belangrijk werk en hiervoor word je beloond. Gemiddeld verdien jij met een bijbaan bij Patyna meer dan bij de meeste andere bijbanen. Wil jij precies weten hoeveel je verdiend? Doe dan de salarischeck.

Doe de salarischeck!

Wat voor baan zoek je?

Hoe oud ben je?

Volg je een zorgopleiding

Welke zorgopleiding volg je?

Heb je het diploma behaald?

In welk studiejaar zit je of ben je al gediplomeerd?

Jouw bruto uurloon, als je bij ons komt werken, is:

€ ???

Zorgen voor jezelf met plezier

Een bijbaan bij Patyna draait vooral op plezier maken. Want naast een goed salaris en het helpen van ouderen, wil je vooral een leuke tijd hebben. Omdat Patyna altijd in de buurt is, ontmoet jij veel collega’s uit jouw eigen omgeving. Lachen hoort er bij Patyna gewoon bij. En die ouderen? Die zijn heel leuk als je ze even leert kennen.

Met een bijbaan bij

Patyna ...

  • Zorg je goed voor jezelf en anderen
  • Beteken je echt iets
  • Verdien je meer
  • Groei je door