Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Wonen in een aanleunwoning

Zelfstandig wonen met goede zorg in de buurt? Dat kan in één van de aanleunwoningen naast het Botniahuis in Franeker.

Het Botniahuis heeft negen aanleunwoningen, die via de centrale ingang te bereiken zijn. Elke woning heeft een woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een berging. Als bewoner kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het woonzorgcentrum. Er is een gezamenlijke fietsenstalling. Parkeren kan in de nabije omgeving.

Thuiszorg Franeker

Voor eventuele zorg kunt u een beroep doen op team Franeker van Thuiszorg Patyna. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u de zorg- en dienstverlening samen. Waar heeft u behoefte aan? Er wordt op maat een dienstenpakket voor u samengesteld.

Passend toewijzen

De woningen worden passend toegewezen door woningbouwvereniging Accolade. Passend toewijzen wil zeggen 'huren naar inkomen'. Hiermee wordt voorkomen dat iemand met een laag inkomen een hoge huur betaalt. Meer informatie over passend toewijzen kunt u vinden op de website van Accolade.

Inschrijven voor een aanleunwoning

Voor meer informatie over de aanleunwoningen en het aanmelden kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent. Indien u dat wenst kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.


Anna Wiets Brander (zorgconsulent)
E. annawiets.brander@patyna.nl
T. 0515 - 853 828