Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Wonen in een aanleunwoning

Zelfstandig wonen met goede zorg in de buurt? Dat kan in één van de 41 aanleunwoningen naast Talma State in Heeg.

Aan het woonzorgcentrum grenzen 41 energieneutrale aanleunwoningen. De woningen hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer, een extra (slaap)kamer, een badkamer, een balkon of terras en een berging. Alle woningen zijn rolstoelvriendelijk.

Als bewoner kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Talma State, zoals het restaurant. Er is een gezamenlijke fietsenstalling, parkeren kan op het parkeerterrein van Talma State.

Thuiszorg Heeg

Voor eventuele zorg kunt u een beroep doen op team Heeg van Thuiszorg Patyna. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u de zorg- en dienstverlening samen. Waar heeft u behoefte aan? Er wordt op maat een dienstenpakket voor u samengesteld.

Passend toewijzen

De woningen worden passend toegewezen door woningbouwvereniging Elkien. Passend toewijzen wil zeggen 'huren naar inkomen'. Hiermee wordt voorkomen dat iemand met een laag inkomen een hoge huur betaalt. Meer informatie over passend toewijzen kunt u vinden op de website van Elkien.

Inschrijven voor een aanleunwoning

Voor meer informatie over de aanleunwoningen en het aanmelden kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent. Indien u dat wenst kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.


Anna Wiets Brander (zorgconsulent)
E. annawiets.brander@patyna.nl
T. 0515 - 853 828