Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Wonen in een aanleunwoning

Zelfstandig wonen met goede zorg in de buurt? Dat kan in de Jonkersflat in Makkum. Er zijn 15 aanleunwoningen.

De woningen in de Jonkersflat hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer. De woningen op de begane grond hebben een tuintje, de woningen op de eerste en tweede verdieping een balkon. U kunt binnendoor naar Avondrust om gebruik te maken van de faciliteiten. Er zijn parkeerplekken en er is een gezamenlijke fietsenstalling.

Thuiszorg Makkum

Voor eventuele zorg kunt u een beroep doen op team Makkum van Thuiszorg Patyna. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u de zorg- en dienstverlening samen. Waar heeft u behoefte aan? Er wordt op maat een dienstenpakket voor u samengesteld.

Passend toewijzen

De woningen worden passend toegewezen door woningbouwvereniging Elkien. Passend toewijzen wil zeggen 'huren naar inkomen'. Hiermee wordt voorkomen dat iemand met een laag inkomen een hoge huur betaalt. informatie over passend toewijzen kunt u vinden op de website van Elkien.

Inschrijven voor een aanleunwoning

Voor meer informatie over de aanleunwoningen en het aanmelden kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent. Indien u dat wenst kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.


Anna Wiets Brander (zorgconsulent)
E. annawiets.brander@patyna.nl
T. 0515 - 853 828