Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Welkom bij

HEEMSTRA STATE

  • Noflik Wenje
  • Thuiszorg in Trynwâlden
  • Betrokken medewerkers
Onze locatie

In het hart van het groene en levendige Oentsjerk ligt Noflik Wenje, een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met dementie. Het is een veilige en vertrouwde plek om te wonen. De dagelijkse huishoudelijke taken, zoals koken en eten, doen medewerkers en bewoners samen. Ook de familieleden van de bewoners zijn sterk betrokken. Dat maakt Noflik Wenje uniek.

Wij zijn er ook voor alle thuiswonende ouderen in de Trynwâlden. Zij kunnen gebruik maken van Thuiszorg Patyna, waardoor ze zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Dienstencentrum Heemstra State

In het dienstencentrum kunt u terecht voor diverse activiteiten, zoals gymnastiek, handwerken, biljarten en sjoelen. Dagelijks staat er koffie en thee voor u klaar. Ook kunt u een zaal huren, bijvoorbeeld voor een feestje.

Binnen de Trynwâlden kunt u gebruikmaken van de belbus. Voor 1 euro rijdt de belbus een enkele rit. Heemstra State beschikt bovendien over een duofiets en duo scootmobiel. U kunt deze gratis gebruiken.

Iedere dag kunt u tussen 12.00 en 13.00 uur komen eten in het eetcafé van Heemstra State. Iedere dinsdagochtend is er een inloopspreekuur. Hier kunt u terecht voor al uw vragen over zorg en ondersteuning.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.7

Patyna, locatie Heemstra State is 2 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.7.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering


Heemstra State heeft een eigen ambassadeur:

Anita van Patyna

Via Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie.