Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Wonen in een aanleunwoning

Zelfstandig wonen met goede zorg in de buurt? Dat kan in één van de aanleunwoningen bij Nij Dekama in Weidum.

Nij Dekama heeft 34 driekamerwoningen met een balkon of een tuin. De faciliteiten van Nij Dekama zijn onder andere een winkeltje, waar het hoognodige te verkrijgen is, een kapper, een pedicure, een bibliotheek, een postkantoor en een restaurant. Op de begane grond bevindt zich een inpandige fietsenstalling. Heeft u een auto, dan kunt u deze parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Thuiszorg Weidum

Voor eventuele zorg kunt u een beroep doen op team Weidum van Thuiszorg Patyna. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u de zorg- en dienstverlening samen. Waar heeft u behoefte aan? Er wordt op maat een dienstenpakket voor u samengesteld.

Passend toewijzen

De aanleunwoningen zijn eigendom van WoonZorg Nederland. De woningen worden passend toegewezen. Passend toewijzen wil zeggen 'huren naar inkomen'. Hiermee wordt voorkomen dat iemand met een laag inkomen een hoge huur betaalt.

Inschrijven voor een aanleunwoning

Voor meer informatie over de aanleunwoningen, het passend toewijzen en het aanmelden kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent. Indien u dat wenst kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.


Anna Wiets Brander (zorgconsulent)
E. annawiets.brander@patyna.nl
T. 0515 - 853 828