Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Wonen in een aanleunwoning

Zelfstandig wonen met goede zorg in de buurt? Dat kan in één van de aanleunwoningen aan de Hertekampsreed.

Er zijn 40 aanleunwoningen. De woningen grenzen aan woonzorgcentrum Aylva State. Als bewoner kunt u gebruik maken van de faciliteiten en activiteiten in Aylva State, zoals de dagbesteding en het restaurant.

De woningen hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een ruime badkamer. De woningen op de begane grond hebben een kleine tuin, de overige woningen een balkon. Aan de voorkant van het complex is ruimte om te parkeren. Ook is er een overdekte fietsenstalling.

Thuiszorg Witmarsum

Voor eventuele zorg kunt u een beroep doen op team Witmarsum van Thuiszorg Patyna. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u de zorg- en dienstverlening samen. Waar heeft u behoefte aan? Er wordt op maat een dienstenpakket voor u samengesteld.

Passend toewijzen

De woningen worden passend toegewezen door woningbouwvereniging Elkien. Passend toewijzen wil zeggen 'huren naar inkomen'. Hiermee wordt voorkomen dat iemand met een laag inkomen een hoge huur betaalt. Meer informatie over passend toewijzen kunt u vinden op de website van Elkien.

Inschrijven voor een aanleunwoning

Voor meer informatie over de aanleunwoningen, het passend toewijzen en het aanmelden kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent. Indien u dat wenst kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.


Anna Wiets Brander (zorgconsulent)
E. annawiets.brander@patyna.nl
T. 0515 - 853 828