Mei elkoar!

(Geriatrie)Fysiotherapeuten

Heeft u klachten bij het bewegen? Of bent u aan het herstellen van een operatie? Voor advies, ondersteuning en begeleiding kunt u terecht bij de (geriatrie)fysiotherapeuten van Patyna.

Wat doet een (geriatrie)fysiotherapeut?

Onze (geriatrie)fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen. De (geriatrie)fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen zorgt onze (geriatrie)fysiotherapeut ervoor dat u weer goed kunt (trap)lopen, fietsen, wassen en aankleden. Ook als u last heeft van de gevolgen van een beroerte, COPD of de ziekte van Parkinson kunnen onze (geriatrie)fysiotherapeuten uitkomst bieden.

Wat kost een (geriatrie)fysiotherapeut?

Een behandeling kan worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), afhankelijk van uw geïndiceerde zorgzwaartepakket, of door uw zorgverzekeraar. Is er sprake van geriatrische revalidatiezorg, dan wordt uw behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed.

Voor behandeling, die wordt vergoed door uw zorgverzekeraar, kan er sprake zijn van een eigen bijdrage en/of eigen risico. Het is belangrijk na te vragen bij uw zorgverzekeraar op welke wijze u bent verzekerd.

Afspraak maken met een (geriatrie)fysiotherapeut

Wilt u een afspraak maken met één van onze (geriatrie)fysiotherapeuten? Neem dan contact op met het behandelteam:

T. 0515 - 428 341
E. behandelteam@patyna.nl