Mei elkoar!

Welkom bij

FRITTEMAHOF

Frittemaleane 5

8604 AA Sneek

0515 - 417 155

info@patyna.nl


Over de locatie

Frittemahof is een begrip in Sneek. Het is een modern woonzorgcentrum, waar gezelligheid, openheid en warmte voor de bewoners voorop staat. Bij binnenkomst merkt u het meteen; in Frittemahof heerst altijd een levendige drukte.

Frittemahof heeft 68 appartementen. De appartementen hebben een woonkamer met keuken, een badkamer en een ruime tweepersoons slaapkamer. De appartementen hebben een standaard inrichting. U kunt het appartement naar eigen smaak en wens inrichten.

Wat is er te doen?

In Frittemahof organiseren we veel activiteiten op het gebied van cultuur, ontspanning, sport en spel. We horen graag wat u leuk vindt om te doen, want wij organiseren graag activiteiten, die aansluiten bij uw wensen, behoeften en gewoontes.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Frittemahof en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Trudy Huizinga.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van het elektronisch cliëntendossier Lable Care. In dit dossier leggen we de zorgafspraken die we met elkaar maken vast. Het dossier is afgestemd op uw gewoonten en wensen. Verandert dit? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie.

Met de service 'Mijn Lable Care' kunt u het cliëntendossier altijd inzien. Ook kan informatie toegevoegd worden. Het is prettig als u of uw eerste contactpersoon een bijdrage levert aan het vullen van het levensverhaal en het (aan)vullen van gewoonten en wensen. Dit helpt ons om de zorg zo persoonlijk mogelijk te maken.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van Frittemahof praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen, die spelen op de locatie. Lees hier meer over de cliëntenraad van Frittemahof.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Frittemahof!


Marjan werkt in Frittemahof en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Marjan van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
8.2

Patyna, locatie Frittemahof is 13 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering