Mei elkoar!

Revalideren bij Patyna

Heeft u een ongeluk, een beroerte of een operatie gehad? En is een tijdelijke revalidatieperiode nodig? Dan kunt u terecht bij Patyna. Wij bieden revalidatiezorg in Bolsward, Joure en Sneek, waar u onder professionele begeleiding kunt revalideren.

Het revalidatietraject is gericht op het zo snel en veilig mogelijk terugkeren naar huis. Dit doen wij via individuele therapie en/of groepstherapie.

Uw behandeling wordt geleid door een specialist ouderengeneeskunde. Deze specialist werkt samen met het revalidatieteam. Door deze samenwerking kunnen wij een revalidatieplan op maat maken. Revalideren is hard werken. Maar u hoeft het niet alleen te doen. Wij staan voor u klaar.

Zorg na uw ontslag

Als uw revalidatieproces succesvol verloopt, dan kunt u op een gegeven moment weer terugkeren naar huis. Ook na uw ontslag helpt Patyna.

Als het nodig is, kunt u uw therapie bij ons voortzetten in de vorm van dagbehandeling of poliklinische behandeling. Hierbij kunt u denken aan fysiotherapie, ergotherapie of logopedie. Meestal gebeurt dat in de oefenruimtes binnen onze behandelcentra. Behandeling aan huis is ook mogelijk. Heeft u thuiszorg nodig, dan regelen wij dat.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze zorgbemiddelaars via 0515 - 853 845 of zorgbemiddeling@patyna.nl.