Mei elkoar!

Nij Walpert

Het voormalige gemeentehuis in Wommels is verbouwd tot appartementencomplex voor senioren: Nij Walpert.

Er zijn 18 appartementen en een dorpskamer voor ‘moetsje en ferdivedaasje’. De appartementen variëren in grootte. Het merendeel van de appartementen heeft twee slaapkamers, enkele appartementen hebben één slaapkamer. De appartementen hebben een balkon of een zogenaamd Frans balkon.

Wonen met een plus

In Nij Walpert bieden we wonen met een plus. De bewoners huren niet alleen een appartement, ze kunnen ook rekenen op ondersteuning. Een paar uurtjes per week is er een medewerker van Patyna aanwezig voor passend advies voor wanneer het nodig is.

Nog enkele appartementen beschikbaar

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Alie van der Meer via alie.vandermeer@patyna.nl of 06-55330125. Of vul het inschrijfformulier in. Het inschrijfformulier mag gestuurd worden naar:

Alie van der Meer
Floridus Campuslaan 1
8701 AK Bolsward

of via de email naar alie.vandermeer@patyna.nl.

Wilt u een informatiepakket thuis gestuurd krijgen? Dat kan ook. Neem dan telefonisch contact met ons op.

Tekeningen

Bekijk hier de tekeningen. Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijzen

Klik hier voor het prijsoverzicht van de appartementen.

Nij Walpert is onderdeel van het woonconcept Yfke


Twee bewoners Nij Walpert

“We wilden graag kleiner wonen. Toen kwam dit voorbij. Ideaal, want we wilden wel graag in Wommels blijven. Bovendien is zorg in de buurt mocht er iets gebeuren.” Een ander pluspunt voor het echtpaar Wiersma was de ligging. “Middenin het centrum, dichtbij de kerk en de supermarkt. Een heel mooi plekje.”